Adres RadarUitvoering Rheden

Kantoor Velp
buurtcentrum de Poort
Heeckerensstraat 201
6882 DA Velp

Kantoor Dieren
buurtcentrum de Oase
Ericaplein 1
6951 CP Dieren

Kantoor MVT
Zorgcentrum Rhederhof
Worth Rhedenseweg 55
6991 DW Rheden

Kantoor Stoer
Trefpunt de Elleboog
Nieuw Schoonoord 2
6881 TV Velp

Download hier onze folder

Over RadarUitvoering Rheden

RadarUitvoering is in Rheden werkzaam op het  gebied van het  jongerenwerk, leefbaarheid en activering.  Daarnaast voeren wij  het werkgeverschap voor Stichting MVT en Stoer uit.

Jongerenwerk

straatspeeldag-onderdebeumkesIn Rheden zijn drie jongerenwerkers van ons actief. Zij gaan samen met jongeren aan de slag om hun vragen en ideeën om te zetten in acties. De jongerenwerkers ondersteunen bij het organiseren van activiteiten. Als jongeren vragen hebben over andere onderwerpen worden ze door verwezen. Het jongerenwerk zit op verschillende locaties:

  • Velp: The Maxx in buurthuis De Poort
  • Velp: Jimmy’s avond in de voormalige Voorthuizenschool aan de Schoolstraat
  • Velp: Second House (voor kinderen van 8-12 jaar)
  • Dieren: The Unit in de Oase aan het Ericaplein.

Meer weten over onze activiteiten voor en met jongeren?

Neem contact op met:

Krachtcoaches

Onze ambitie is een samenleving met mensen die voor elkaar en voor hun omgeving zorgen. Een samenleving die zo min mogelijk afhankelijk is van een overheid, professionals en loketten.
Wij zetten in op het bieden van perspectief op meedoen in de maatschappij. Bewoners doen mee en zetten zich actief in voor activiteiten die bij hen passen. We ondersteunen mooie initiatieven in de buurt en zorgen voor verbinding tussen verschillende netwerken. Onze insteek is leren van elkaar; samen maken we meer mogelijk.

Participatiecoach

Het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties, zodat iedereen goed en prettig vrijwilligerswerk kan doen. Vrijwilligerswerk dat bij u past, waar u zelf blij van wordt en waarbij u anderen helpt. De participatiecoach van het loket adviseert en ondersteunt vrijwilligersorganisaties. Ook worden er trainingen aangeboden en organiseert het Loket de jaarlijkse Vrijwilligersprijs.
In de drie dorpshuizen, De Poort in Velp, Willem de Zwijger in Rheden en mfc De Oase in Dieren kan iedereen terecht kan voor vrijwilligerswerk en activiteiten. Voor vacatures kijk op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden.
Het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering zit in De Oase, aan het Ericaplein in Dieren.
Contactpersonen zijn Maud van Braam, MvBraam@radaruitvoering.nl, 06-11594670 en Filiz Okan, fokan@radaruitvoering.nl, 06-83626763

Senioren Teams Ondersteunen Elkaar (STOER)

Senioren teams ondersteunen elkaar in de Rheden en Rozendaal. STOER voert de volgende projecten uit: huisbezoek 70-plus, Mijn Huis Mijn Toekomst, Technologie Trolley, Vrijwillige Ouderenadviseurs en de Dag van de Ouderen 2016.
Rhedense  en Rozendaals senioren willen we zolang mogelijk zelfstandig laten wonen.  STOER begeleidt senioren zo lang als nodig is. Vrijwilligers kijken eerst wat de senior en zijn eigen mantelzorg-omgeving zelf nog kunnen, daarna schakelen zij eventueel informele en formele zorg in.
Voor meer informatie neem contact op met coördinator Hilda Boersma, hildaboersma@stichtingstoer.nl, tel. 026-3611975.

Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Rheden (MVT)

Het MVT biedt informatie, advies en praktische hulp. Soms is een luisterend oor al voldoende.
Er is dagelijks een spreekuur waar vrijwilligers vragen binnen krijgen. Er komen allerlei hulpvragen binnen. Bijvoorbeeld een verzoek voor een slechtziende man die wil gaan vissen. Dan benaderen we een visvereniging om een vrijwilliger te vinden. Of een van onze vrijwilligers zet samen met een inwoner de eerste stap naar een maaltijd in het dorpshuis. Er is de laatste tijd veel vraag naar maatjes voor mensen die in een isolement zijn geraakt. Het MVT werkt samen met de professionele zorg als een situatie te complex is.
Als de vraag helder is wordt er een vrijwilligersorganisatie benaderd, bijvoorbeeld Humanitas, een buurtinitiatief of een vrijwilliger van het MVT zelf.
We ondersteunen de mantelzorgers en hun netwerk met mantelzorgcafés, projecten op scholen, aandacht in de wijken en met de inzet van vrijwillige netwerkcoaches.

Meer weten over MVT

Bel ons op 026 3707070 (op werkdagen van 9.30-11.30 uur) of stuur een email naar hulpmvt@mvtrheden.nl. We zijn ook te vinden op Facebook en www.mvtrheden.nl

In welke wijken/buurten werken we?

RadarUitvoering is actief in de hele gemeente Rheden.  De krachtcoaches zijn actief in Velp, Dieren en Rheden. De participatiecoach, de coördinator MVT en de vitaliteitscoach van Stichting STOER en de jongerenwerkers werken in alle kernen van de gemeente Rheden.
Daarnaast werken wij ook in de buurtgemeente Rozendaal. Hier zijn de participatiecoach, de krachtcoach, de coördinator MVT en het jongerenwerk actief.

Onze medewerkers

Dorette van Lieshout
Krachtcoach, werkt in Dieren, Spankeren en Laag Soeren
DvLieshout@radaruitvoering.nl
+31611599083

Ottelien Groenenberg
Krachtcoach, werkt in Rheden, de Steeg, Ellecom en Rozendaal
ogroenenberg@radaruitvoering.nl
+31621224071

Walter van Vliet
Krachtcoach, werkt in Velp
WvVliet@radaruitvoering.nl
+31611595969

Maud van Braam
Participatiecoach, werkt in Rheden
MvBraam@radaruitvoering.nl
+31611594670

Filiz Okan
Participatiecoach, werkt in Rheden
fokan@radaruitvoering.nl
+31683626763

Mohamed Bouraarassi
Jongerenwerker gemeente Rheden
mbouraarassi@radaruitvoering.nl
+31629249473

Farid Chahbari
Jongerenwerker gemeente Rheden
fchahbari@radaruitvoering.nl
+31615142093

Marja Olsder
Jongerenwerker bij Second House Velp
M.Olsder@radaruitvoering.nl
+31652022417

Hilda Boersma
Vitaliteitscoach, werkt in Rheden
HBoersma@radaruitvoering.nl / hildaboersma@stichtingstoer.nl
06 – 11608924

Lidy Kelderman
Coördinator Mantelzorg en vrijwillige thuishulp Rheden (MVT) in Rheden
LKelderman@radaruitvoering.nl | info@mvt.nl
+31611599078

Micha Baksteen
Projectleider Rheden
mbaksteen@radaruitvoering.nl
tel. 06 100 15 091